Affärsförhandling – Chefsutbildning

Affärsförhandling – chefsutbildning i förhandlingsteknik

Affärsförhandling nuSom chef kommer du att behöva förhandla dig fram till beslut av olika slag. Att delta i en affärsförhandling kräver kunskap i hur du förhandlar på ett bra sätt så att utgången blir så positiv som möjligt. Förhandlingsteknik är något som du i en chefsroll kan lära dig mer om under en chefsutbildning. Nyckeln i en förhandling är att skapa förtroende. Ju mer kunskap du har om olika frågetekniker och hur du argumenterar för att övertyga desto större är chansen till att du inger förtroende och utstrålar självsäkerhet. Med rätt kunskap i bagaget kan du tackla svåra förhandlingar och möta tuffa parter med stil.

Grunderna i affärsförhandling

Med en chefsutbildning får du grunderna i affärsförhandling och dess olika delar. Viktigt att veta angående en affärsförhandling är att allt är förhandlingsbart och att alla parter ska känna sig som vinnare. Under en förhandling kan det ibland gå hett till då mycket känslor och blandade åsikter är involverade. Dock är det av största vikt att försöka hålla god stämning och förhandla på ett schyst sätt. Detta kan du som chef påverka om du har rätt kompetens angående förhandlingsteknik och en inställning om att alla inblandade ska gå ur situationen som segrare.

Kommunikativ förmåga under affärsförhandling

Om du som chef har en god kommunikativ förmåga har du en bra utgångspunkt till att utveckla din förhandlingsteknik. När det kommer till affärsförhandling är kommunikation allt och om denna faktor inte håller måttet tenderar resten att falla platt. Med en chefsutbildning i området affärsförhandling får deltagarna en konkret verktygslåda med praktiska tekniker och förhållningssätt som kan göra dig som är chef till en mästare i förhandling. Hur kan du hantera olika personlighetstyper? Vilka mål ska du sätta med en förhandling? Och när är det lämpligt att gå på ett avslut? Alla dessa frågor och många fler kommer du under en kurs att få svar på.

Våra utbildningar

Certifierad ledare

Certifierad ledare - Chefsutbildning

Läs mer »

Basutbildning för nyblivna chefer

Nyblivna chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Arbetsrätt för chefer

Arbetsrätt i praktiken - Chefsutbildning

Läs mer »

Ekonomikurs för chefer

Ekonomi för chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Ny som chef

Ny som chef - Chefsutbildning

Läs mer »

Motiverande vardagsretorik

Retorik för chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Affärsförhandling

Affärsförhandling - Chefsutbildning

Läs mer »

Presentationsteknik

Presentationsteknik - Chefsutbildning

Läs mer »

Medarbetarsamtal

Medarbetarsamtal - Chefsutbildning

Läs mer »

Konflikthantering

Konflikthantering - Chefsutbildning

Läs mer...

© Chefsutbildning.net