Ny som chef – Chefsutbildning

Ny som chef -  Chefsutbildning som ger avtryck

Ny som chef chefsutbildningAtt vara ny som chef kan vara en stor utmaning. Om du gått en chefsutbildning innan du axlar din nya roll har du fått en bra grund att stå på inför din kommande uppgift. Men som med det mesta annat kan det vara svårt att tänka sig in i hur detta rent praktiskt kommer att gå till.

Att bli tilldelad uppdraget som chef är en stor ära. Du har fått ett speciellt förtroende av din arbetsgivare som bedömer att just du är rätt person att företräda organisationen eller företaget. Men i och med ett chefskap kommer också ett ansvar.

Makten och förtroendet

Som chef har du makten och förtroendet till att kunna göra skillnad. Ditt ansvar är att utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du har stor inverkan på arbetsmiljön, vilka normer och vilken motivation som råder inom denna. En chefsutbildning hjälper dig som är ny som chef att hitta ett nytt förhållningssätt för dig när du går från att vara medarbetare till att vara chef.

Chefskap och rollen som chef

När du påbörjar ditt chefskap måste du inse att du inte har samma uppgifter som om du skulle vara anställd som medarbetare. Som chef är du naturligtvis fortfarande en anställd men det är mycket som förändras i och med rollen som chef.

Chefsutbildning med baskunskaper

Under en chefsutbildning får du de baskunskaper du kommer att behöva i rollen som chef. Din största utmaning som ny chef är att hitta en balans mellan resultat och relationer. En chefsutbildning hjälper dig dock att bli förberedd på vilket ansvar och vilka förväntningar som kommer att ställas på dig.

Som chef har du ansvar för personal, budget, administration, arbetsmiljö, verksamhetsplanering och inte minst att utöva ett gott ledarskap. Genom en chefsutbildning kommer du att inse skillnaden mellan att vara chef och att vara ledare. Att kombinera båda dessa roller är en grundförutsättning till att nå framgång.

Våra utbildningar

Certifierad ledare

Certifierad ledare - Chefsutbildning

Läs mer »

Basutbildning för nyblivna chefer

Nyblivna chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Arbetsrätt för chefer

Arbetsrätt i praktiken - Chefsutbildning

Läs mer »

Ekonomikurs för chefer

Ekonomi för chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Ny som chef

Ny som chef - Chefsutbildning

Läs mer »

Motiverande vardagsretorik

Retorik för chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Affärsförhandling

Affärsförhandling - Chefsutbildning

Läs mer »

Presentationsteknik

Presentationsteknik - Chefsutbildning

Läs mer »

Medarbetarsamtal

Medarbetarsamtal - Chefsutbildning

Läs mer »

Konflikthantering

Konflikthantering - Chefsutbildning

Läs mer...

© Chefsutbildning.net