Presentationsteknik – Chefsutbildning

Presentationsteknik för bra presentationer

Presentationsteknik chefsutbildningHur lyckas man med framgångsrika presentationer som väcker intresse och skapar engagemang hos åhörarna? Vår kurs i presentationsteknik erbjuder professionell undervisning för dig som ska hålla i och vill lyckas med en presentation.

Kommunikation och kroppsspråk

Vi lär dig hur du skapar intresse hos åhörarna i den viktiga inledningen och tidigt gör ett gott intryck. Vi lär dig hur du behåller deras uppmärksamhet under presentationens gång och hur du skapar en minnesvärd avslutning. Vår chefsutbildning ger dig förståelse för och hur man kan arbeta med kommunikation och kroppsspråk för att får ett fungerande samspel med dina åhörare. Vår utmärkta kurs ger dig genomgripande kunskaper i hur du genomför din prestation på ett effektivt sätt.

Chefsutbildning i presentationsteknik

Vill du utveckla dina kompetenser som chef är vår kurs i presentationsteknik något för dig. Här får du fundera över och lära dig utveckla teorier och metoder som gör dina presentationer vassare och mer välplanerade. Vår kurs lär dig hur du planerar din presentation och hur du går tillväga för att arbeta utifrån olika manus. Vi lär dig också hantera eventuella svårigheter och risker som kan uppstå vid en presentation. Kanske har du lätt av att drabbas av rampfeber eller bli nervös? Vi ger dig tips om hur du hanterar personer som avbryter dig i ditt anförande och hur du plockar upp en tappat tråd. Vår chefsutbildning i presentationsteknik ger dig professionella råd och tips som gör dig till en framgångsrik presentatör.

Nya tekniker och metoder

Att gå en chefsutbildning är nyttigt för dig som chef för att få nya perspektiv på ditt chefskap och lära dig nya tekniker och metoder. Vår kurs i presentationsteknik ger dig värdefulla råd om hur du genomför och dokumenterar presentationer. Vi lär dig hur du entusiasmerar och fångar åhörarna. Våra erfarna föreläsare lär dig även hur om du presenterar med hjälp av olika tekniska och pedagogiska hjälpmedel. Genom föreläsarnas gedigna kunskaper i presentationsteknik blir du erbjuden en stimulerande undervisning som engagerar dig att nå nya mål med dina presentationer.

Våra utbildningar

Certifierad ledare

Certifierad ledare - Chefsutbildning

Läs mer »

Basutbildning för nyblivna chefer

Nyblivna chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Arbetsrätt för chefer

Arbetsrätt i praktiken - Chefsutbildning

Läs mer »

Ekonomikurs för chefer

Ekonomi för chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Ny som chef

Ny som chef - Chefsutbildning

Läs mer »

Motiverande vardagsretorik

Retorik för chefer - Chefsutbildning

Läs mer »

Affärsförhandling

Affärsförhandling - Chefsutbildning

Läs mer »

Presentationsteknik

Presentationsteknik - Chefsutbildning

Läs mer »

Medarbetarsamtal

Medarbetarsamtal - Chefsutbildning

Läs mer »

Konflikthantering

Konflikthantering - Chefsutbildning

Läs mer...

© Chefsutbildning.net